Onboarding

LEREN EN ONTWIKKELEN BEGINT…

…zelfs vóór de eerste dag op kantoor! Tijdens een transitie van de ene werkcultuur naar de andere zijn je nieuwe recruits nieuwsgierig om alles te leren over hun nieuwe baan. Vast en zeker dat zij hun ervaringen zullen delen met hun netwerk. Je wilt de tijd tussen een aanbod en de eerste dag dan ook optimaal benutten.

Onze pre-boarding en on-boarding programma’s verbinden toekomstige werknemers al aan hun nieuwe bedrijf. Zelfs voor dag één. Zo is het zeker dat deze cruciale tijd optimaal wordt benut. En positief wordt ervaren. Jij blij, zij blij, wij blij!

Bekijk onderaan deze pagina enkele cases!

Waarom aandacht besteden aan het inwerken van nieuwe medewerkers?

Wat feiten op een rij:

  • Ruim 30% van de medewerkers van de extern aangenomen medewerkers is binnen twee jaar weer weg, wanneer zij zich niet ‘onboard’ voelen.
  • Minder dan een derde van de managers wereldwijd is positief over zijn of haar inwerkprogramma.
  • Bijna een derde van de extern aangenomen medewerkers missen heldere verwachtingen en doelen in de eerste twee jaar.
  • Wanneer medewerkers niet op een juiste wijze ‘onboard’ worden, zal bijna 30% na zes maanden alweer aan het zoeken zijn naar een nieuwe baan.
  • Sneller 100% productiviteit.
  • Grotere kans om de ‘war for talent’ te winnen.

Bekijk onze onboarding cases

RMMBR ontwikkelt online inwerkprogramma’s voor mkb en de grootzakelijke markt binnen alle branches. Onze toegevoegde waarde zit in maatwerk inhoud en impactvolle concepten. Wij ontwikkelen binnen alle gangbare authoring tools zoals Articulate storyline en 360, H5P, Elucidat, Adobe Captivate enzovoorts. In sommige gevallen maken we een volledige maatwerk omgeving welke naadloos aansluit bij bestaande infrastructuur zoals Sharepoint en of Office 365.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van pre en onboarding projecten:

Ook op zoek naar een inwerkprogramma met impact?
Maak vandaag nog een afspraak met een van onze experts!

Benieuwd naar alle ins en outs bij deze case?

Benieuwd naar zaken als doorlooptijd, budget en een demonstratie van de live omgeving? Laat dan je contactgegevens achter en wij verzorgen een presentatie op maat!