OPLOSSINGEN

Jouw uitdaging, onze oplossingen

Uitdagingen zijn er om overwonnen te worden. Wij helpen jou met slimme en duurzame online leeroplossingen. En daarbij hebben we altijd het beste met je voor.

Makkelijk om te zeggen, maar wij doen het ook echt. Misschien geeft het rondsturen van een PDF-bestand hetzelfde resultaat als het inzetten van een e-learningmodule. Dan zullen wij adviseren te kiezen voor de PDF. Dat is slim en duurzaam, en dus het beste voor jou.

 

Working professionally

LEREN EN ONTWIKKELEN BEGINT…

…zelfs vóór de eerste dag op kantoor! Tijdens een transitie van de ene werkcultuur naar de andere zijn je nieuwe recruits nieuwsgierig om alles te leren over hun nieuwe baan. Vast en zeker dat zij hun ervaringen zullen delen met hun netwerk. Je wilt de tijd tussen een aanbod en de eerste dag dan ook optimaal benutten.

Onze pre-boarding en on-boarding programma’s verbinden toekomstige werknemers al aan hun nieuwe bedrijf. Zelfs voor dag één. Zo is het zeker dat deze cruciale tijd optimaal wordt benut. En positief wordt ervaren. Jij blij, zij blij, wij blij!

Thema’s: Pre-Boarding, On-Boarding, Inwerkprogramma

MAAK ZE ENTHOUSIAST EN BETROKKEN

Jouw mensen zijn op hun best wanneer ze enthousiast en betrokken zijn. Bite sized inhoud, video’s, virtual reality, gamification en social media is wat ze gewend zijn. Waarom zouden we ze niet voor het leren gebruiken? Onze e-learningprogramma’s maken van leren een inspirerende en plezierige ervaring. Wij brengen passie in het leren.

Thema’s: E-learning campagnes, Social learning, VR / Simulation, Gamificaton

DE DIGITALE TOEKOMST

Hoe bereid jij je voor op de digitale toekomst? Een toekomst waarbij je weet welke impact technologie heeft op je werk? Denk aan onderwerpen als: blockchain, Robotisering of Artificiële intelligentie? Hoe ontwikkel je een data gedreven organisatie? Welke nieuwe banen komen eraan? En welke vaardigheden zijn vereist? Kortom, hoe geef je vorm aan de digitale transformatie? Samen met het bedrijf I.AMDIGITAL hebben we een programma ontwikkelt dat medewerkers klaarstoomt voor deze toekomst. Met de ambitieuze doelstelling om binnen 3 jaar 1 miljoen professionals te bereiken.

Working professionally

Voeg waarde toe aan een noodzaak

Het nut van een compliance training wordt vaak onderschat. Het is belangrijk dat werknemers up-to-date zijn, maar werkgevers én werknemers kunnen er meer uithalen. Een compliance training is ook een kans om gedrag te beïnvloeden. Het kan een andere mentaliteit stimuleren en zo tot effectievere werkmethodes leiden. Waarom saai als het ook inspirerend kan? Het is van A naar B gaan: je moet stappen maken, maar waarom maken we er geen plezierige wandeling van? Wij zetten mensen echt aan het denken. En wie blijft denken, is altijd een stapje voor.

Thema’s: Compliance, Veiligheid

Working professionally

WETEN ZIJ HET BROODNODIGE?

Weten jouw mensen de essentie van hun werk? De dingen die ze moeten weten en hoe ze het moeten doen? Zoals de juiste procedures volgen of het huidige IT-systeem begrijpen. Nieuwe productinformatie tot zich nemen – voor sales of de klantenservice. Wat de essentie ook is, mensen moeten het zich eigen maken. Zo snel mogelijk. Het liefst gisteren. Wij helpen om jouw mensen up-to-speed te krijgen. Pronto!

Thema’s:  Performance support, Applicatie training

Working professionally

DOE HET SAMEN

Tegenwoordig houden banen veel meer in dan geroutineerd taken uitvoeren. Nieuwe uitdagingen ontstaan voortdurend. We moeten improviseren en problemen oplossen zodra ze verschijnen. Briljante ideeën moeten worden opgevangen, expertise moet beschikbaar zijn op ieder moment. Soms kan kennis verpakt en overgedragen worden via e-learning. Nog sterker is de kennis en expertise van naaste collega’s. Die verwerken wij in onze social learning oplossingen. Met co-creatie en social media als uitgangspunt.

Thema’s: E-learning, Social learning, Performance support

Working professionally

AL DOENDE LEERT MEN..

Heb jij de handleiding gelezen toen je je nieuwe smartphone kreeg? Of heb je de informatie die je op dat moment nodig had op Google opgezocht? Door smartphones, tablets en laptops hebben wij toegang tot oneindige kennis. Informatie is maar enkele klikken bij ons vandaan en is beschikbaar op ieder moment voor iedereen. Performance support gaat over het aanbieden van de juiste handvatten voor de juiste taak. Precies op tijd, waardoor van tevoren leren overbodig wordt. Wij geloven dat je alleen moet investeren in de inhoud die daadwerkelijk wordt gebruikt. Zodat mensen hun werk kunnen doen, maar dan beter.

Thema’s: Performance support, Just-in-time, Kennis banken

 

 • In just two months’ time we’ve created an e-learning module with the perfect flow. RMMBR created a customized solution, that extended beyond our original question.

  - Elise van Vliet (Portbase)
 • My compliments. It looks beautiful and it is user friendly.

  - Content Expert Stedin (Altijd Aan)
 • It looks amazing. I like that the elearning module remembered where I left off when I was using it on the train, and then later opened it at the office.

  - Content Expert Alliander (Altijd Aan)
 • Everybody was enthusiastic about RMMBR’s concept: an innovative design with short and powerful content based on real-life situations.

  - Madelon Trigt-Verdegaal (ING)

OP ZOEK NAAR EEN SLIMME EN DUURZAME LEEROPLOSSING?
WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE!