Pre & Onboarding

Startpunt van een academy

Euro Caps groeit.

Euro Caps groeit snel. In september 2013 hoopte de organisatie nog op een productieaantal van 30 tot 50 miljoen capsules per jaar. Dat zijn er inmiddels een miljard per jaar. Mede dankzij deze groei wil Euro Caps via het onboarding programma van RMMBR zorgen dat nieuwe medewerkers alle processen binnen het bedrijf goed leren kennen en hun weg binnen de organisatie weten te vinden. Ook het neerzetten van waarden en het behouden van de bedrijfscultuur voor zowel de nieuwe als de bestaande medewerkers wordt zo gerealiseerd.


onbaording-eurocaps

Working professionally

Happy people, better business

Voor Euro Caps is het van belang dat alle werkzaamheden in het programma gecoverd zijn. Zo zijn nieuwe medewerkers goed voorbereid en worden ze niet in het diepe gegooid als ze eenmaal van start gaan. Daarnaast is het menselijke binnen het bedrijf van groot belang. Via het programma worden ook de passie, de drive, de waarden en de bedrijfscultuur binnen Euro Caps gedeeld. Het programma is dus ook voor bestaande medewerkers relevant. Door dit deel van het traject krijgen alle medewerkers een beeld bij wat door Euro Caps belangrijk wordt gevonden en blijft deze cultuur behouden.

“Wie zijn we, wat willen we en hoe houden we dat vast? Dat is wat we via de programma’s met onze medewerkers willen communiceren”, zegt Kitty Batist, HR manager bij Euro Caps. “Onze organisatie is zo succesvol vanwege de goede mensen. En dat worden er steeds meer. Waar we in 2014 nog 50 vaste medewerkers in dienst hadden, zijn dat er vandaag de dag ruim 300. Het is dan ook extra belangrijk om zoveel mogelijk in hen te investeren met trainingen en opleidingen en een interne coach voor de persoonlijke waarden van onze medewerkers. Het programma van RMMBR is een belangrijke toevoeging. Het is fijn om te zien dat RMMBR enthousiast is over hun eigen product. Ze werken snel en hebben aan een half woord genoeg, de expertise druipt ervan af.”

Working professionally

Verdiepende leerblokken

Ieder onderwerp heeft zijn eigen leerblok. Wanneer je een leerblok ingaat kom je op een verticale pagina. We nemen je mee ‘de diepte in’ voor dat onderwerp.

Echte mensen aan het woord.

We kunnen je het allemaal wel vertellen, maar het blijft natuurlijk veel beter hangen als het echte verhalen zijn. We willen daarom ook collega’s laten zien en laten vertellen. Soms alleen een quote met foto. Soms een video met een ervaring. In de eigen omgeving met dynamische cameravoering, professioneel, snappy gemonteerd. Het is, en voelt, authentiek.

Working professionally

Informatief en activerend.

Om inhoud over te dragen maken we gebruik van verschillende werkvormen. Denk hierbij aan:

  • Hotspots: klikbare elementen waarachter informatie staat.
  • Video’s: met collega’s of de founders die je welkom heten.
  • Animaties of infographics: om processen, de machines of systemen uit te leggen werkt dit vaak het best.
  • Prikkelende vraagvormen: om je aan het denken te zetten, feedback om van te leren en bijvoorbeeld koffiequiz.
  • Linkjes: we kunnen ook verwijzen naar plekken waar meer informatie te vinden is, denk aan een checklist op intranet.

Daarnaast moet je ook écht aan de slag in de praktijk. Via doe opdrachten laten we je afspraken maken met collega’s, verschillende afdelingen ontdekken en meelopen met een operator aan de lijn.

Opdrachtgever

schermafbeelding-2017-11-17-om-16-54-19

Design

bert-logo

Techniek

topLogoSyca

Looking for a smart and sustainable learning solution?
We love to think with you!

Benieuwd naar alle ins en outs bij deze case?

Benieuwd naar zaken als doorlooptijd, budget en een demonstratie van de live omgeving? Laat dan je contactgegevens achter en wij verzorgen een presentatie op maat!