Transavia Cabin Crew Academy

Admission Check

EEN UITDAGING…

Voordat je deelnemers toelaat tot de jaarlijkse training, wil je kunnen inschatten wat hun slagingskansen zijn. Uiteindelijk wil je de besten in jouw team hebben. De Transavia Cabin Crew Academy is ontwikkeld om deelnemers aan de tand te voelen. Wie is in staat de stof uit de luchtvaart eigen te maken?

“RMMBR wist de look en feel van Transavia precies te vertalen naar een mooie digitale omgeving.” – Koen Sterrenburg (Sales & service developer Transavia)

Working professionally

VOOR WIE IS DE ACADEMY?

Jaarlijks worden er nieuwe Cabin Crew Members geworven. De doelgroep bestaat uit jongvolwassenen tussen de 20 en 35 jaar met mbo+ werk- en denkniveau. Young professionals die klaar zijn voor het werkende leven of een carrièreswitch. Rijtjes stampen is niet hun favoriete bezigheid, maar zij worden wél enthousiast van de luchtvaart zelf.

Working professionally

DE FORMULE

In de Academy vind je handige hulpmiddelen, waardoor het leren gemakkelijker én leuker wordt. Onderwerpen worden overzichtelijk gepresenteerd. Bite-sized microlearnings leiden je door de stof heen, en brondocumenten vullen aan waar nodig. Als alle stof van voor tot achter is doorlopen en geleerd, is het tijd voor het examen.

“Samenwerken met RMMBR betekent een ontspannen werksfeer, een snelle respons en een mooi resultaat. Zij zijn trots, maar wij zeker ook!” – Wendy van der Valk (Director Cabin Crew Training Transavia)

BITE-SIZED MICROLEARNING

Binnen 10 minuten voelen deelnemers al of zij de stof beheersen. Herkennen ze de inhoud? Kunnen ze vragen gemakkelijk beantwoorden? Terwijl ze de microlearnings doorlopen en hun kennis toetsen, blijft er nieuwe informatie hangen. Deze vinden ze later terug in de brondocumenten. Herhaling is key!

Working professionally

SOURCE MATERIAL

Alles wat belangrijk is om te weten in de luchtvaart, staat gedetailleerd beschreven in dikke boeken. Hoe zorg je ervoor dat toekomstige Cabin Crew Members de diepte in duiken, en toch gemotiveerd blijven om te leren? Overzicht en een passende opmaak maken een groot verschil. In de Academy vind je per onderwerp gemakkelijk de bijbehorende stof terug. In kleine stukjes, dat maakt het leren een stuk fijner.

Working professionally

ADMISSION EXAM

 De 20 examenvragen geven een eerste indicatie van of deelnemers het in zich hebben om Cabin Crew Member te worden. Over ieder onderwerp worden een aantal vragen gesteld. Een geslaagde deelnemer krijgt direct het goede nieuws. Haalt een deelnemer het examen niet? Dan krijgt hij of zij nog één kans. Het examen gaat voor 24 uur op slot: tijd om te studeren! Na deze tijd opent vanzelf een nieuw examen met een bak nieuwe vragen.

Opdrachtgever

download

Design

bert-logo

Techniek

topLogoSyca

Looking for a smart and sustainable learning solution?
We love to think with you!

Benieuwd naar alle ins en outs bij deze case?

Benieuwd naar zaken als doorlooptijd, budget en een demonstratie van de live omgeving? Laat dan je contactgegevens achter en wij verzorgen een presentatie op maat!