Dit is ons team, aangenaam kennis maken!

Bij RMMBR werk je met een team van gepassioneerde en enthousiaste hands-on consultants. Allemaal met een andere achtergrond, maar met één en dezelfde visie op innovatief leren. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat medewerkers ondersteund worden bij hun ontwikkeling en het leren.

RMMBR leidt het project en houdt de doelen scherp in het vizier. Constructief en met gevoel. Continu op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Onze ervaring leert dat de connectie tussen mensen en organisaties de basis is voor oplossingen zonder houdbaarheidsdatum.

‘Al doende leert men’, wij leren van ons werk. Daarom investeren we in verdere verdieping en ontwikkeling, continu. Kennis die we ook graag delen in workshops, presentaties of tijdens projecten waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken bij RMMBR

Bij RMMBR vind je een fijne werkomgeving waarin we open en transparant werken. Je bent betrokken bij alle aspecten van een snel groeiend bedrijf en je kunt zelf meebouwen. We geloven in continu leren en investeren in jouw ontwikkeling.

Kennis maken

Kennis maken met de collega’s van RMMBR?

Join the team!

Karlijn van Leeuwen

karlijn@rmmbr.com 020-2103309 Linkedin

Mike van den Eventuin

mike@rmmbr.com 0616019708 Linkedin

Berthe van Kesteren

berthe@rmmbr.com 0649841394 Linkedin

Vacature: Stagiair/Trainee interne & externe communicatie

Bij RMMBR ontwerpen, bouwen en leveren we slimme en duurzame online leeroplossingen die de prestaties van personen en organisaties verbeteren. Leeroplossingen met impact, die daadwerkelijk het verschil maken. RMMBR is de startup fase voorbij, de scale-up fase is aangebroken en we groeien hard. Onze structuur is plat en we werken met ervaren professionals die altijd bereid […]

Read more

Vacature: E-learning scriptschrijver

Join the team! Heb jij zin om mee te bouwen aan het vetste digital learning bureau van Nederland? Wij zoeken een gedreven en ervaren e-learning scriptschrijver. Iemand die van aanpakken houdt en gesprekken kan voeren met SME’s (Subject Matter Experts). Om uiteindelijk een strak en verzorgd script te schrijven, geheel in de stijl en toon van […]

Read more

Stage: Online marketing Nationale AI-Cursus

Bouw mee aan de Nationale AI cursus In december zijn we live gegaan met de Nationale AI Cursus. En het gaat als een speer, we hebben al meer dan 5000(!) Nederlanders in onze cursus. Ons doel, werken aan de digitale geletterdheid van Nederland. In cijfers: we willen ten minste 1% van alle Nederlanders bereiken dit […]

Read more

Vacature: Digital learning projectregisseur

Ben jij die projectregisseur die planningen bewaakt en alles in goede banen leidt? Lees dan meer!

Read more

Vacature: Stagiair/Trainee UI/UX en Motion graphics designer

Bij RMMBR ontwerpen, bouwen en leveren we slimme en duurzame online leeroplossingen voor bedrijven zoals Heineken, FrieslandCampina, Transavia, Vodafone en ING. In digital learning is visuele content (beeldtaal) een steeds belangrijker component. Denk aan sterke – explanatory – animaties, screencaptures en simulaties met toffe (motion) graphics of een serie video’s van bijvoorbeeld praktijksituaties, trainers en vlogs. RMMBR zoekt […]

Read more

Wij werken voor jou

We geloven in co-creatie, samenwerken, bouwen in korte sprints, agile, zodat jij altijd op de hoogte bent van iedere ontwikkeling in de oplossing die we voor jou maken.

Dit is wat klanten over ons zeggen

 • Het werkt geweldig. Heel handig dat de elearning module onthoud waar ik gebleven was toen ik stopte in de trein en verder ging op kantoor.

  - Content Expert Alliander (Altijd Aan)
 • In slechts twee maanden tijd een perfect lopende elearning module! RMMBR leverde maatwerk waarin ze zelfs verder gingen dan onze oorspronkelijke aanvraag.

  - Elise van Vliet (Portbase)
 • Iedereen was enthousiast over het concept van RMMBR. Een innovatief ontwerp met korte en krachtige op waarheid gebaseerde inhoud.

  - Madelon Trigt-Verdegaal (ING)
 • Mijn complimenten! Het ziet er prachtig uit en is zeer gebruiksvriendelijk.

  - Content Expert Stedin (Altijd Aan)

Samenwerkingen

Onze toegevoegde waarde zit in strategie, concept, didactiek, inhoud, solide projectmanagement en ondernemerschap.

We werken met partners, allemaal specialist in hun eigen domein.

Op zoek naar een bevlogen team?
Maak kennis met ons!