Dit is ons team, aangenaam kennis maken!

Bij RMMBR werk je met een team van gepassioneerde en enthousiaste hands-on consultants. Allemaal met een andere achtergrond, maar met één en dezelfde visie op innovatief leren. Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat medewerkers ondersteund worden bij hun ontwikkeling en het leren.

Neem een kijkje in ons kantoor en ontmoet onze collega’s in deze video: 

 

RMMBR leidt het project en houdt de doelen scherp in het vizier. Constructief en met gevoel. Continu op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Onze ervaring leert dat de connectie tussen mensen en organisaties de basis is voor oplossingen zonder houdbaarheidsdatum.

‘Al doende leert men’, wij leren van ons werk. Daarom investeren we in verdere verdieping en ontwikkeling, continu. Kennis die we ook graag delen in workshops, presentaties of tijdens projecten waar we samen met jou aan kunnen werken.

Werken bij RMMBR

Bij RMMBR vind je een fijne werkomgeving waarin we open en transparant werken. Je bent betrokken bij alle aspecten van een snel groeiend bedrijf en je kunt zelf meebouwen. We geloven in continu leren en investeren in jouw ontwikkeling.

Vacatures

Bekijk hier de actuele vacatures.

Kennis maken

Kennis maken met de collega’s van RMMBR? Lees hier hoe onze collega’s hun werk bij RMMBR ervaren:
Erik de Rijk, Carmen Hoos, Rosalie Gendrault, Felica Elskamp

Join the team!

Hugo Oversteegen

hugo@rmmbr.com 061829705 Linkedin

Sylvia van der Leen

sylvia@rmmbr.com 0618315452 Linkedin

Juliëtte Westra van Holthe

juliette@rmmbr.com 0649163791 Linkedin

Mike van den Eventuin

mike@rmmbr.com 0616019708 Linkedin

Karlijn van Leeuwen

karlijn@rmmbr.com 020-2103309 Linkedin

Berber Bossenbroek

berber@rmmbr.com 0202103309 Linkedin

Vacature: Projectregisseur Digital Learning

Ben jij die projectregisseur die planningen bewaakt en alles in goede banen leidt? Lees dan meer!

Read more

Stage Content Design

Bij RMMBR ontwerpen, bouwen en leveren we slimme en duurzame online leeroplossingen voor bedrijven zoals Heineken, FrieslandCampina, Transavia, Vodafone en ING. In digital learning is visuele content (beeldtaal) een steeds belangrijker component. Denk aan sterke – explanatory video’s, animaties, screencaptures, simulaties met toffe graphics of een serie foto’s en video’s van praktijksituaties. RMMBR zoekt een stagiair of […]

Read more

E-learning ontwikkelaar

Tooling talent? Ben je handig met e-learning tools Articulate, Captivate, Elucidat en/of een ander e-learning programma? Of denk je: ‘dat heb ik zo geleerd als ik me even boos maak’? Kun je werken in grafische programma’s zoals Photoshop en heb je ervaring met content management omgevingen of LMS’en? Ja? Dan zijn wij op zoek naar […]

Read more

Vacature: Learning specialist

Join the team! Heb jij zin om mee te bouwen aan het vetste digital learning agency van Nederland? Wij zoeken een gedreven Learning Specialist die ervaring heeft met het ontwikkelen en schrijven van scripts voor online en blended leeroplossingen. Als Learning Specialist houd je van aanpakken en gesprekken voeren met inhoudsexperts van de klant (Subject […]

Read more

Wij werken voor jou

We geloven in co-creatie, samenwerken, bouwen in korte sprints, agile, zodat jij altijd op de hoogte bent van iedere ontwikkeling in de oplossing die we voor jou maken.

Dit is wat klanten over ons zeggen

 • Het werkt geweldig. Heel handig dat de elearning module onthoudt waar ik gebleven was toen ik stopte in de trein en verder ging op kantoor.

  - Content Expert Alliander (Altijd Aan)
 • In slechts twee maanden tijd een perfect lopende elearning module! RMMBR leverde maatwerk waarin ze zelfs verder gingen dan onze oorspronkelijke aanvraag.

  - Elise van Vliet (Portbase)
 • Iedereen was enthousiast over het concept van RMMBR. Een innovatief ontwerp met korte en krachtige op waarheid gebaseerde inhoud.

  - Madelon Trigt-Verdegaal (ING)
 • Mijn complimenten! Het ziet er prachtig uit en is zeer gebruiksvriendelijk.

  - Content Expert Stedin (Altijd Aan)

Samenwerkingen

Onze toegevoegde waarde zit in strategie, concept, didactiek, inhoud, solide projectmanagement en ondernemerschap. We werken met partners, allemaal specialist in hun eigen domein.

Op zoek naar een bevlogen team?
Maak kennis met ons!